I Afrika, som er mitt hjertes kontinent, heter jeg Maatla. Et navn jeg bærer med glede og ydmykhet. Maatla betyr kraft! Jo mer jeg oppdager av hvordan vi mennesker og sinnet vårt fungerer, av hvordan vi hele tiden skaper vår opplevelse av livet gjennom tanker og følelser - jo mer forstår jeg at vi alle er kraft. Vi har alle en utømmelig kilde til mental helse og velvære. Til å hvile i medfødt visdom - og til å møte alle følelser med ro.

Som mennesker er vi uperfekte. Men fordi vi lever er vi også fullkomne. Vi har evnen til å vokse i styrke, visdom, sårbarhet, ekthet, dybde og mot! Uanstrengt. Naturlig. Vi kan omfavne frykten i oss og la den leve, fullt vitende om at den ikke kan gjøre skade på oss. Vi kan bre vingene lekent ut til livets spontanitet. Jeg samler på livet, på alle dets farger og forførende illusjoner. På medfølelse, mot og empati! Der mykhet møter styrke og sårbarhet møter kraft – dit søker jeg! Jeg er underveis. Jeg er der jeg vil være!

Jeg er Foreldrecoach og 3P-mentor. En retningsviser, om du vil.

Velkommen!

Det du virkelig trenger å vite om meg: Jeg er mamma. Det rommer alt! Min datter har bergtatt meg fra første stund. Hun har fylt meg til randen med glede og drevet meg til gråtende fortvilelse. Kastet meg ut på dypt vann, der bølger av følelsesmessig kaos har veltet rundt, og flerret dekslene av min egen barndoms uforløste sår. Vist meg veien inn til kraftkilden i meg selv, og lekende satt meg i kontakt med livets naturlige enkelhet. Hun er lyset mitt og veiviseren min, som igjen og igjen åpner øynene mine til å se hvor jeg befinner meg i mitt indre landskap. Hun er ekthet og sårbarhet og uovervinnelig kjærlighet! Hun er livsnerven som strekker seg inn til dypet i meg og får meg til å vokse. Innover. Til dimensjoner jeg hittil ikke visste om.

Gjennom mammarollen har jeg kommet i kontakt med nerver og livstråder i meg selv som jeg ikke visste jeg rommet. Jeg har følt elsken og sårbarheten i meg gå i møte med barndommens ufullendte lengsler, og gjenoppdaget livets uanstrengte visdom og enkelhet. I kjærligheten til min datter har jeg fått ny kunnskap, og funnet veien inn til ny innsikt om min egen opplevelse av livet! Jeg har kjent knopper springe ut i tilstedeværelse, dybde og nærhet i relasjonen, og i lekende trygghet og samhørighet med mitt barn. Noen ganger kaos, noen ganger idyll. Vi hører sammen. Hun, en blomst i fri utfoldelse. Jeg, en lærling i livets uopphørlige symfoni!

 

Signaturegen.jpg